Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Detta är Tarotguiderna

Ring Tarotguiderna på tel 0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut

Betalning via faktura ring 08-505 23 660

Samtalspris 19:90 per minut

30min till fastpris för 495:- ring 0939-2956

Samtalspris 16:50 per minut

Åldersgräns 18årVi har öppet alla dagar 08:00-01:00

Välkommen till TV-mediumet Vivi Linde och hennes mediala vägledare. Här kan du få professionell vägledning med bl.a. Tarot.

Vi har några av Sveriges mest rekommenderade medium samlade  på en plats. För att få jobb hos oss i framtiden så måste man vara 30år och ha en gedigen kunskap med sig. På var och ens sida kan man se både utbildningar och erfarenhet. Vi har tystnadsplikt och följer Etiskarådets riktlinjer.

NYHET! Nu kan ni även betala samtalet via faktura!

Läs mer om hur nya fakturanumret fungerar här

SVAR DIREKT med TAROT!
Är du nyfiken på din framtid och vilka förändringar och möjligheter som är på ingång? Står du inför ett vägval och behöver råd? Har du frågor rörande kärlek? Arbete och karriärmöjligheter? Är du på rätt väg eller har du kört fast? Behöver du vägledning i din andliga och mediala utveckling? Vi hjälper dig gärna med dessa och många andra frågor. Ring gärna och prata med våra duktiga mediala rådgivare på telefon

Du kan ringa oss med kontantkort från Tele2/Comviq på Tel: 0939-1600049 (samtalen kostar 19:90 per minut) Du kan även betala via faktura, mer information om det här!

Vi erbjuder professionell vägledning genom:

Tarot, Orakelkort, Änglakort, OH-Kort, Runkort, OSHO-kort, Sagokort, Kanalisering/medialvägledning, Medial coaching, Livscoaching, Tidigare-Liv, Pendel, Medium (kontakt med andra sidan), Drömtydning, Djurkommunikation, Kraftdjur (förmedla kontakt), Borttappade saker, Bortsprungna djur, Clairvoyance, Ritualer/vitmagi. Några av våra vägledare ger även distans healing.

Våra mediala vägledare:
Vill du veta mer om våra mediala vägledare så kan ni se under var och ens presentation, där står även arbetstiderna. Under fliken mediala vägledare finner du de olika vägledarnas verksamhetsområde. Du kan även läsa i bloggen där våra mediala vägledare delar med sig av deras andliga resa.

Endast de bästa är bra nog för mig och dig. Jag har därför låtit våra medarbetare på Tarotguiderna gå igenom grundliga och svåra tester där vi kontrollerat deras kunskap och förmåga. Jag kan därför varmt rekommendera dom.

 

Vivi Linde Tarot

Vivi Linde

Jag var med i Tv-serien “Livet på Andra Sidan” 2012.
Jag började 1981 med astrologi, mediumskapet kom in lite senare. Jag arbetar även med tarot, kanalisering, djurkommunikation, aura, magi, astrologi och tidigare liv mm. Jag är även utbildad Mindfullness instruktör och Livscoach.

Andligheten är en livpassion för mig och jag älskar att dela med mig av mig erfarenhet. Välkommen att ta del av min och mina medarbetares kunskap via telefon. Här finns även min blogg och andliga info sidor för den som vill veta mer.

Min vision:
Min vision är att vi ska kunna vägleda dig i dina frågor och kunna hjälpa dig framåt. Därför går vi inte in på död och katastrofer, de dusterna får man ta när de kommer och inte förlora kraft genom att ta ut dem i förskott. Min vision är också att jag och våra vägledare ska sprida andligheten vidare. Det handlar inte bara om att sia utan också om att kunna nå ut till andra andliga själar, att kanske kunna tillföra en känsla av att det finns något som är större än oss själva, att kanske själv få svar som kan hjälpa vidare i sitt egna sökande. Det finns vägledare och änglar därute som bistår både er och oss på vår resa genom livet, och vi förmedlar gärna den kontakten. Bara för att vi inte alltid ser vår väg så innebär det inte att den inte finns där. Ha tillit!
Namaste Vivi

Tarot
Tarot är ett fantastiskt verktyg där man även har kontakt med sin andliga Guide när man jobbar. Den andliga kontakten är av yttersta vikt för att kunna ge så bra medial vägledning som är möjligt. Man arbetar på två nivåer och på så sätt får en mer flerdimensionell tolkning. Korten är också bäst när man vill tolka i ett tidsperspektiv. Läs mer om tarot HÄR

Vad visar tarot?

Tarot använder vi för att se vilka energier och händelser som är på ingång i livet, tarot korten visar förändringar som ligger framöver. Med hjälp av tarot så kan vi vägleda inom kärlek, arbete, hälsa, andligt eller andra specifika frågor som du har. Livet har ett naturligt förlopp och allt som sätts igång i våra liv har en början, fortsättning och ett slut. Dessa skeenden är sammanlänkande med varandra och det är den energin vi kommer i kontakt med. Tarotkorten berättar om flödet i det igångsatta, korten står i kontakt med händelseförloppet som är förutsägbart med tanke på vårt öde. Precis som med ”hönan eller ägget så” så finns kontakten med det förflutna, nuet och framtiden samtidigt. I universum är all tid nu. Läs mer om Tarot här

Medium
Som medium tar man kontakt andevärlden, man fungerar som en länk mellan de olika dimensionerna och är en bro mellan världarna. På så sätt kan man komma i kontakt med de nära och kära som har gått bort. Man kan inte garantera att just den man önskar komma i kontakt med kommer igenom men väldigt ofta gör de det. Det är upp till dem och inte oss. Vi tar ödmjuk emot det som kommer.

Man kan gå till ett medium av många olika anledningar. Kanske vill man bara få känna att de fortfarande finns kvar och älskar oss, en del behöver få till ett avslut och få säga adjö. Andra går till medium när det handlar om det egna sökandet.

Du bör vara vid god psykisk balans när du ringer till oss