Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Indigobarn

0

Ett indigobarn är på många sätt en förbättrad ritning av mänskligheten, ett begrepp som kom på tal i samband med att man tittade på aurans färger hos dessa barn. Tidigare trodde man att en aura kunde ha regnbågens färger, men indigobarnens fält dominerades av en kungsblå färg, vilket ledde till att människans kurs plötsligt förändrades.

I egenskap av begåvade själar på ett tydligt uppdrag att utmana och förändra verkligheten, började de för första gången dyka upp under 1970-talet. Förutom att ha en ockult medvetenhet, är indogobarn väldigt drivna och kreativa. De har en uppfattning som ser igenom samhällets etablerade normer. De är idag gamla själar med ett tydligt uppdrag att förändra den moderna vägen och bana väg för framtida generationer att skapa mer harmoni och frid åt alla.

Bägge dessa generationer av barn (de flesta numera vuxna) är numera långt in i tonåren eller vuxenlivet, så du bör inte låta begreppet indigobarn lura dig – denna unika grupp själar är beslutna att slutföra sitt uppdrag.

Tecken på att du är ett indigobarn

Om du undrar huruvida du tillhör den grupp själar som indigobarnen utgör, kan du undersöka huruvida följande tecken stämmer in på dig:

 • Du känner dig speciell – Du föddes speciell och du vet om det.
 • Ditt öde är att vara här – Du har ett starkt självförtroende och kan till och med vara arrogant. Du är stärkt av någonting större än du kan sätta fingret på.
 • Du har höga förväntningar på dig själv och andra – Detta kan göra att dina förhållanden och interaktioner blir utmanande och ansträngda. Du ser bara det allra bästa och förväntar dig att andra lever upp till detta. Även mot dig själv kan du vara väldigt självkritisk.
 • Du har ett annorlunda perspektiv – Indigobarn ser världen på ett annorlunda sätt. Tack vare ditt starka självförtroende tror du ofta att ditt sätt är det enda rätta, vilket gör att du blir upprörd om inte andra kan förstå detta och agera utifrån ditt perspektiv. Du är säker på att världen vore en bättre plats om du och andra indigobarn styrde den.
 • Du ifrågasätter auktoritet – Du är säker på ditt och har inte tänkt förhandla, vilket gör att du ofta är rebellisk och kritisk mot auktoritära personer.
 • Du vill vända upp och ner på systemet – Du upplever svåra system som dåraktiga och blir ofta antagonistisk mot det som andra upplever som normalt.
 • Du är kreativ  Du har musikalisk och konstnärlig talang, och genom din konst tillåts andra att se världen genom dina ögon.
 • Du är en person som förändrar – Din uppfattning om samhällets misslyckanden är så stark att du är en utmärkt ledare och har förmågan att driva igenom förändring.
 • Du är en vilsen själ – Du känner att du inte passar in med andra eftersom du inser att du skiljer dig åt från de flesta andra personer. Detta kan göra dig till en enstöring eller rebell, som är ovillig att kompromissa bara för att passa in.
 • Du är driven – Eftersom du som indigobarn har ditt uppdrag inpräntat i hela din existens, vill du gärna agera på det som känns rätt.
 • Du är passionerad och fokuserad – Även om ditt heta temperament kan vara svårt för andra att hantera, tänker du inte sitta still eller låta dig tystas.
Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke