Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Regnbågsbarn

0

Har du någonsin känt att det är något speciellt med ditt barn, men inte kunnat sätta fingret på det? Om så är fallet kan det vara så att du är förälder till ett regnbågsbarn. Dessa barn är den sista gruppen av stjärnbarn och de har kommit till oss för att hjälpa mänskligheten att förbättra sig. Detta är förstås en stor utmaning.

De flesta regnbågsbarn föddes omkring år 2000 eller senare, efter indigobarnen och kristallbarnen som kom till vår planet innan regnbågsbarnen för att kratta manegen för den magi som dessa regnbågsbarn kommer skapa.

Så skiljer sig regnbågsbarn åt från andra stjärnbarn

Regnbågsbarn är unika på så sätt att de inte förrän nu har bott på planeten. Detta är väldigt annorlunda eftersom vi alla har levt massvis med tidigare liv. Till och med de andra stjärnbarnen – indigobarnen och kristallbarnen – har tidigare levt andra liv. Tack vare detta är regnbågsbarnen visa, medkännande själar som inte har någon karma att hantera och därmed till fullo kan hänge sig åt att betjäna mänskligheten.

Detta betyder dock inte att ditt barn behöver göra någonting särskilt. Det är istället så att de gör detta genom sin blott närvaro – deras energi (känd som vibration) och deras medkännande egenskaper gör att de påverkar mänskligheten på alla möjliga positiva sätt. De är helt enkelt små magneter eller fyrtorn med positivitet.

Du kanske har lagt märke till att ditt barn inte bryr sig om materiella saker? Eftersom regnbågsbarn intuitivt vet att de här för att hjälpa mänskligheten, bryr de sig inte särskilt mycket om saker. De skänker gärna bort alla sina prylar för att glädja andra.

Tecken på att ditt barn är ett regnbågsbarn

  • Barnet är väldigt förlåtande mot andra – Regnbågsbarn håller inte fast vid ilska eller andra negativa känslor eftersom de förstår att vi alla är sammanlänkade och att vi här för att ha mänskliga upplevelser. De är snabba med att förlåta och gå vidare.
  • Barnet har en stark vilja – Regnbågsbarn anses ofta vara envisa. Men det som uppfattas som envishet är snarare ett totalt fokus och en beslutsamhet på att uppnå sitt syfte. Barnet kommer inte låta sig distraheras eftersom regnbågsbarn vet att de är här för att göra något viktig.
  • Barnet har telepatiska förmågor – Regnbågsbarn kan skicka och motta meddelanden genom telepati. Faktum är att många av dessa barn inte börjar tala förrän de är 2 till 3 år gamla, eftersom de helt enkelt inte behöver göra detta. Till slut inser de dock att inte alla människor har samma förmågor och börjar då tala för att bli hörda.
  • Barnet har en hög energinivå – Detta betyder dock inte nödvändigtvis att barnet har energi nog att studsa fram och tillbaka som en bumbibjörn (vilket kristallbarn ofta har). Det rör sig istället om en mer konsistent energi som inte minskar under dagen. Regnbågsbarn behöver inte särskilt mycket sömn, utan de verkar ändå ständigt vara fyllda med energi.
  • Barnet är fött omkring år 2000 – De flesta experter tror att regnbågsbarnen började födas omkring år 2000 och därefter. Vissa föddes tidigare än så, men inte särskilt många.
Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke