Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kristallbarnens kännetetecken

0

Idag tror många att barn lär sig mer på en kortare tid än någonsin tidigare. Och varför skulle de inte göra detta? De kristallbarn som vi talar om har tillgång till all världens kunskap bara ett klick bort på skärmen. Nu ska vi förstås inte blanda ihop kristallbarnen med de indigobarn som är äldre än dessa, eller de yngre regnbågsbarnen. Begreppet kristallbarn härstammar från Nancy Ann Tappes upptäckt av indigobarnen, men vad skiljer egentligen dessa barn från tidigare generationer?

Kristallbarnens kännetetecken

Här listar vi några av de viktigaste kännetecknen för kristallbarn. Med hjälp av dessa kan du enklare identifiera kristallbarn (eller vuxna) i din omgivning:

  • De har en opaliserande aura – Kristallbarnen har fått sitt namn utifrån deras auras generella utseende, vilket har en vacker färgton på grund av deras höga energetiska frekvens. Medan indigobarn har en indigoblå aura och regnbågsbarnen har en regnbågsliknande aura, har alltså kristallbarn en aura som skimrar likt en opal.
  • De är visare än andra individer i motsvarande ålder – Kristallbarn kan likt indigobarn och regnbågsbarn beskrivas som “gamla själar”. De är snabba att förlåta, trevliga att umgås med och har för det mesta ett balanserat temperament. I sina tidigare år är de enkla att binda samman till, och de kan vara väldigt annorlunda från andra barn du tidigare träffat. Kristallbarnen har kommit för att bringa fred på jorden. De har en förmåga att göra detta i sin vardag även i en tidig ålder, till exempel genom att trösta andra barn.
  • De är känsliga – Kristallbarn är känsliga mot flera olika saker: ljud, färger, andras känslor m.m. De är så pass empatiska att de tar på sig andras känslor. På grund av sitt förhöjda sinne för orättvisa drabbas de lätt av ångest och depression. Kristallbarn vill skapa balans och frid där detta saknas.
  • De är icke-verbala – Kristallbarn är väldigt känsliga barn. De vet ofta vad andra tänker och känner. De kan kommunicera på ett telepatiskt sätt som kan oroa föräldrar, till exempel börjar de ofta tala senare än vid två års ålder. Ibland diagnostiseras dem med autism. Kristallbarn är ofta musikaliska och sjunger hellre än talar. De har en förmåga att se och känna av människor på djupet. De har också en fridfull framtoning och kan påverka andra på ett positivt sätt.
  • De behöver egentid – Vi tänker vanligtvis inte på barn som om de skulle behöva egentid, men faktum är att kristallbarn behöver just detta. De kan bli överväldigade på grund av sin känslighet, vilket gör det viktigt för dem att vila och återhämta sig på samma sätt som de flesta vuxna. Det är därför bra om de har ett eget rum som de kan dra sig tillbaka till för att leka eller läsa tills de är redo att interagera på nytt.
  • De har en magnetisk personlighet – Kristallbarn har ofta en gnista i ögat som gör att de lockar till sig andra människor. De kan också vara känsliga mot mobbning på grund av andras avundsjuka, men känner ofta empati för mobbaren.

Det finns mycket vi kan göra för att uppnå positiv förändring när vi uppfyller kristallbarnens behov. Deras vishet och fridfullhet finns till för oss själva, för oss alla och för vår planet.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke