Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Meditation för mig är “less is more”

0

Meditation för mig är  “less is more”. Man behöver inte alltid jobba så hårt för att förändra utan man kan låta mycket av förändringen i stället börja i själen/i det undermedvetna. Låt det där bre ut sig och hitta sin väg till dina känslor och tankar.

När vi inte ser vägen så innebär det inte att den inte finns där utan bara att vi inte är i kontakt med den just nu, det är där meditationen hjälper dig. Den hjälper dig att komma i kontakt och se din väg. När du gör det så kan du skapa förändring.

PÅ denna länken hittar du själva grunden till hur du mediterar. Meditera sedan på frågorna nedan:
Lär dig Meditera

*Ta dig en stund att meditera på din rytm
Följ din andning i ca 5-15 min
*Fråga dig själv efter 5-15 min in i meditationen:
Hur känns rytmen, är den i harmoni? Hur vill du ha den och hur kan du förändra för att din kropp och själ ska må bättre?
Vad kan du förändra och vad behöver du acceptera?
Vad kan du hitta ett nytt sätt för? Behöver du byta jobb för att du ska kunna börja dagen i din rytm?
Kan du hitta en fungerande kompromiss i veckorna? och förändra dina lediga dagar?
Finns det några måsten i ditt liv för andra som du skulle kunna stryka till förmån för dig själv på morgnarna?
Vad behöver du i ditt liv för att mer vara i din egna takt? Mer egen tid? Mer sömn? Äta bättre frukost? TV av och meditationsmusik på? Vad behöver du från andra?

*Meditera över vad som tar din energi på morgonen och vad som ger dig energi? Vad kan du göra för att eliminera att du tappar energi redan på morgonen? Hur kan du öka energi intaget?

*Meditera över vad gör du mot andra på deras morgnar? Tar du energi eller ger du? Nu pratar jag positiv energi och inte vad du praktiskt gör för andra. Agerar du i enlighet med alla ska börja sin dag på ett sätt som ger er positiv energi. Om inte, vad kan förändras?

*Meditera sedan en affirmation över hur den perfekta morgonen skulle se ut för dig, vardag som helg. Gör detta sedan så ofta du kan och vill. När du går och lägger dig på kvällen så är det en perfekt avslutning på dagen att affirmera hur du vill att nästa dag ska börja. Affirmera hur du börjar din morgon på bästa sätt för dig för att få en bra grund för resten av dagen.

Du vet väl att varje dag är en ny början och inget hindrar dig egentligen från att börja den annorlunda än tidigare. Bryter du en dålig/oönskad vana så blir det enklare att bryta fler. Börja litet.

OBS! När du mediterar så skriv ner det som kommer till dig. Du kan sedan utveckla och påminna din själ om förändringen du vill göra genom att läsa/meditera på det nedskrivna.
Glöm inte! Rom byggdes inte på en dag men det byggdes genom idogt arbete! Precis så är det när du vill förändra något som har blivit en vana eller ett beteende, det behövs arbete från din sida. Meditation är ett bra sätt att förändra på djupet och sätta igång processer. Du måste fånga upp det som kommer upp till ytan och ta in det.
shutterstock_2271399

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke