Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Numerologi – Räkna ut ditt personliga år och dess betydelse

2

2018 är här och ett nytt personligt år börjar i och med detta. Ditt personliga år ger dig en liten inblick i det kommande året. Varje personligt år är en del av en nioårig cykel, som började när du föddes och därefter fortsätter att återupprepas var nionde år. Vilket är ditt personliga år och vilken betydelse har det för dig? Här får du svaret!

För att ta reda på vilket ditt personliga år 2018 är, tar du din födelsemånad och -dag. Därefter krymper du dessa tal till ensiffriga tal, lägger till det nuvarande året och får då fram en siffra som slutligen krymps till ett ensiffrigt tal. Om du till exempel är född den 15:e november och vill få fram ditt personliga år för 2018, går du tillväxa enligt följande:

15 | 11 | 2018 = 1+5+1+1+2+0+1+8 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1

Innebörden av ditt personliga år

När du har tagit reda på ditt personliga år, i exemplet ovan är det personliga året “1”, kan du här få en glimt av det kommande året.

Personligt år 1: Nystart, självfokus och oberoende

Du befinner dig i början av en ny nio år lång cykel. Detta är ett utmärkt tillfälle att sätta tydliga mål och börja försöka nå dem.

Personligt år 2: Samarbete, samhörighet och utveckling

Detta år går ut på att du samarbetar med andra för att utveckla det du förra året påbörjade. Det är ett år där du inte ska lansera nya saker utan vårda det du har påbörjat.

Personligt år 3: Skapelse, lek och social utvidgning

Du vill bara njuta av livet, umgås med gamla vänner, utvidga din umgängeskrets och inte fatta några viktiga beslut rörande din framtid. Fokusera på din kreativitet – det här året är scenen din!

Personligt år 4: Byggande, arbete och fokus

Det här året kantas av hårt arbete, ansträngning och ansvar. Det är ett seriöst år där du kan få ordning på ditt hem, din budget och bygga en stabil grund för framtiden.

Personligt år 5: Frihet, äventyr och förändring

Detta femte år är ett fyllt av spänning. Det är en bra tid att göra sig av med personer eller situationer som håller dig tillbaka. Året bjuder på spänning, äventyr och förändring medan du bryter dig loss från dina gamla rutiner.

Personligt år 6: Omvårdnad, ansvar och kärlek

Detta år innebär vanligtvis ökat ansvar och fokus på dina nära och käras behov. Det är inte ett år för stora prestationer utan istället en tid för frid, harmoni och gruppaktiviteter.

Personligt år 7: Själviakttagelse, utvärdering och förfining

Under detta år kan du känna ett behov av att röra dig bort från händelsernas centrum för att istället fokusera din uppmärksamhet på vetenskap, mystik och andlighet. Detta är ett utmärkt år att ägna sig åt att skriva.

Personligt år 8: Makt, erkännande och framgång

Detta är ett år av makt. Det är dags för stora beslut och fysiska prestationer. Du kan nu skörda den materiella framgången av det arbete som du tidigare under den nio år långa cykeln har utfört.

Personligt år 9: Reflektion, granskning och fulländning

Under det nionde och avslutande året av cykeln kommer du få utvärdera ditt liv i sin helhet och besluta dig för vem och vad du ska behålla respektive göra dig av med. Detta gäller din karriär, dina förhållanden och allt annat som du påbörjade under det första året.

Dela.

Om skribenten

2 kommentarer

 1. Billy Persson den

  Hej. Är lite nyfiken har en liten tanke. Flera flera ggr om dagen när jag kollar på kl är hon ofta 11:11 15:15 21:21 osv kan vakna mitt inatten å kolla kl å då kan den vara 03:03 05:05 osv vad kan det betyda vill det säga mig nått? Min pappa dog 12e december alltså 12/12
  Sjukligt nyfiken
  Tacksam för svar Med vänlig hälsning, billy

 2. Jim den

  jag har samma fråga. Jag upplever att jag ofta tittar på klockan 11:17 och jag är född 1978 11 17, Kan det betyda något?
  Jim

Lämna en tanke