Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Numerologi – Räkna ut ditt personlighetstal och dess betydelse

4

När du beräknar ditt personlighetstal är det viktigt att du använder ditt fulla namn, på exakt det sätt som det framgår på ditt födelsebevis. Här kommer vi använda oss av en fiktiv karaktär vid namn Per Johan Svensson. Vi använder oss av nedanstående tabell för att beräkna denna karaktärs personlighetstal:

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Å Ö
Ä

 

I vårt exempel med Per Johan Svensson, får vi följande siffror:

PER = 7 + 5 + 9 = 21 = 2 + 1 = 3

JOHAN = 1 + 6 + 8 + 1 + 5 = 21 = 2 + 1 = 3

SVENSSON 1 + 4 + 5 + 5 + 1 + 1 + 6 + 5 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1

Vi lägger sedan ihop summorna av för-, mellan- och efternamnet för att få fram personlighetstalet:

3 + 3 + 1 = 7

Detta innebär således att Per Johan Svenssons personlighetstal är 7.

Ditt personlighetstals betydelse

Genom att ta reda på ditt personlighetstal kan du få reda på vad du egentligen är ämnad att bli.

Personlighetstal 1

Du är ämnad att bli en ledare. Du kan leva upp till ditt öde genom att använda din förmåga att tänka och agera självständigt. Du bör inte vara rädd för att kliva av den säkra stigen och testa nya saker eller nya sätt att ta dig an utmaningar.

Personlighetstal 2

Du är ämnad att ägna dig åt diplomati och fredsskapande. Använd din förmåga att övertala och dina diplomatiska färdigheter till att hjälpa andra att lösa sina bråk.

Personlighetstal 3

Du är skapt att vara använda din kreativitet och optimism. Du ska hjälpa andra människor att uppleva glädje och fantasi, då detta ger dig själv glädje och tillfredsställelse.

Personlighetstal 4

Du finner lycka i organisation och praktikalitet. Genom att bringa ordning i ditt liv och bygga saker som varar får du tillfredsställelse i livet.

Personlighetstal 5

Om du har personlighetstal 5 behöver du representera frihet för att få tillfredsställelse. För att leva upp till ditt öde behöver du välkomna förändring och inte oroa dig för denna eller klamra dig fast vid det som är bekant i ditt liv.

Personlighetstal 6

Personer med personlighetstal 6 är ämnade ett liv i det humanismens tecken. Hjälp de som är svaga för att finna glädje i ditt liv.

Personlighetstal 7

Du finner tillfredsställelse i att lära andra. Genom att ständigt jaga kunskap och sedan dela med dig av denna till dina medmänniskor – genom utbildning, skrift eller andra medel – finns du lycka i ditt eget liv.

Personlighetstal 8

Du strävar efter framgång i ditt arbete och ditt liv. Genom att sätta upp mål och sträva efter att nå dessa, belönas du på flera olika sätt. Det är viktigt att du inte sätter ekonomisk vinning som ett av dina mål i livet, även om du sannolikt kommer finna att ditt hårda jobb är belönande.

Personlighetstal 9

Du är ämnad att bringa klarhet, romans, perfektion, skönhet och konst till världen. Genom att leva ett liv fyllt av generositet och vänlighet, belönas du med den ultimata lyckan och en uppsjö av gåvor i livet.

Dela.

Om skribenten

4 kommentarer

 1. magdalena hindrikes den

  jag heter nna Magdalena hindrikes 19700615 är en 11 säger det stämmer det

  • Allan virkus den

   Jag är en 14 så jag undrar lite grann jag också ?

 2. Allan virkus den

  Eller är jag en 5 kanske

  • Inga Tübeck den

   Har bytt namn blir olika 1 och efter bytet av namn 5

Lämna en tanke