Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Numerologi – Vad är det?

0

Om du är som de flesta andra människor, känner du förmodligen att någonting saknas i ditt liv, samt att saker och ting kanske inte riktigt går din väg och att du inte når upp till din potential. Du kanske är på jakt efter en speciell person att dela ditt liv med, men inte har kunnat hitta den rätta personen än? Kanske är det så att du har upptäckt mönster i siffror som dyker upp i ditt liv och undrar vad de betyder? Du kanske bara är nyfiken på numerologi? Oavsett av vilken anledning du har fått intresse för detta fenomen, kommer du bli förvånad över de svar, den vägledning och den klarhet som numerologin kan ge dig.

Detta är numerologi

Vad är egentligen numerologi? I grund och botten är det en metafysisk vetenskap på samma sätt som astrologin. Den stora skillnaden mellan de bägge är att numerologin har att göra med den inverkan som siffror har på föremål och människor i universum, medan astrologin istället handlar om den inverkan som de olika planeterna, solen och månen har på desamma. Till skillnad från astrologi, är dock numerologi väldigt enkelt att lära sig. I princip vem som helst kan utföra de grundläggande beräkningarna när man väl har lärt sig dessa.

Numerologins rötter sträcker sig så långt tillbaka som tusentals år, och olika variationer av denna vetenskap har förekommit i de flesta civilisationer genom historien. Även om vissa personer är snabba med att avfärda den som en pseudovetenskap, har flera av de mest kända matematikerna någonsin studerat numerologi.

Föreställ dig själv att försöka ta dig igenom en enda dag utan att använda dig av några som helst siffror. Siffrorna finns överallt och dyker upp i vår vardag, från det att vi stiger upp på morgonen tills dess att vi går och lägger oss på kvällen. Nästan alla delar av våra vardagliga liv har på ett eller annat sätt att göra med siffror. Det kan till exempel handla om tid, pengar, avfarter på motorvägen, telefonnummer, adresser, IP-adresser, personnummer, kontonummer, hittar o.s.v. När du inser den enorma effekt som siffror har på alla aspekter av våra liv, inser du snart att de påverkar oss på sätt som vi inte kan upptäcka med våra blotta ögon.

Så kan du dra nytta av numerologi

Hur kan du då använda numerologin till din fördel? Hur fungerar den mer exakt? Enkelt förklarat analyserar den bokstavskombinationerna i ditt namn samt det datum på vilket du föddes för att ge ledtrådar till dina personlighetsdrag, styrkor, svagheter, talanger och ditt livssyfte.

Denna information kan du använda som en vägledning i livet. Det innebär dock inte att du måste göra saker på ett visst sätt, bara för att du föddes att ta en viss riktning. Om du förändrar ditt liv så det ligger mer i linje med din numerologiska tabell, kommer du dock bli positivt överraskad över hur pass mycket bättre allt verkar. Saker och ting börjar falla på plats och du finner den lycka du har sökt.

Vad du gör med numerologin är upp till dig. För att få ut mesta möjliga av den, behöver du medvetet föda dina positiva egenskaper. Samtidigt måste du medvetet vidta åtgärder för att identifiera dina negativa egenskaper och undvika att utveckla dessa.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke