Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Själsfränder, twinflames, soulmates och karmarelationer- Tarotguiderna

0

På Tarotuidernas tarotlinje ser vi på själsfränder, twinflames, soulmates och karmarelationer. Vivi Linde driver Tarotguiderna sedan 2013 och har ca 65 st vägledare som både spår och kontaktar andevärlden.

Vill du veta vem på Tarotguiderna som kan hjälpa dig att se på själsfränder, twinflames, soulmates eller karmarelationer på så se här!

 

Själsfamiljer

En sak som jag Vivi LInde på Tarotguiderna tror och tycker mig fått bekräftelse på som medium är att vi har våra egna “själsfamiljer”, i dessa kan man finna våra Själsfränder, twinflames, soulmates och karmarelationer. Vår familj och våra nära och kära är personer som tillhör oss. Vi möts igen efter detta livet och vi återföds tillsammans i andra liv. Jag har den övertygelsen på grund av att jag ser den kärleken som fortfarande finns kvar när människor gått över till andra sidan. Det finns ett engagemang och då framför allt gällande vårt privata liv. De ger gärna råd och vägleder oss. I denna konstellation så kan man finna både själsfränder, twinflames, soulmates och karmarelationer

Utav alla miljarder människor på jorden så väljer just de som vi känt sen tidigare att söka kontakt med oss igen. Om de inte på något sätt tillhörde oss själsligt så vore det knappast av intresse att komma på besök och man skulle inte få den känslomässiga responsen. Min upplevelse som medium är att det nästa alltid är den personen som man vill ha kontakt med som kommer. För mig tyder detta på att det finns speciella själsliga band mellan olika själar.

Vi har även själsband till våra djur.

Jag har sett många djur komma från andra sidan och berätta att de finns där när deras älskade mattar eller hussar går bort. Jag har även varit med om att de berättat att de kommer att möta dem när de går över. Det kommer nämligen alltid någon och möter oss, ingen behöver gå över ensam, inte ens våra djur.

Karmaläxor och karmarelationer

Vissa personer som vi möter har vi starkare karma med, jag tror att det är det som man förväxlar med att just den personen är speciellt utvald. Många gånger har vi saker att reda ut eller avsluta sen tidigare liv eller så ska vi helt enkelt finnas här för att bistå varandra i något viktigt. Det är då inte konstigt att vi uppfattar att den personen är vår Själsfränder, twinflames eller soulmates.

Jag ser inte att våra själar är halva som söker någon som den hör ihop med, jag ser det snarare som att vi alla är en enhet och ingen är ofullständig i sig själv. Men tillsammans så uppnår vi ett högre medvetande.

Ibland kommer det in personer som snabbt försvinner iväg men de lämnar då kvar en förändring hos oss. Kanske var det just det som de skulle uträtta. Jag hade en sådan vän som jag endast kände i några månader, hon fick mig att på allvar börja med Tarot. Jag tänker på henne med värme och vet att hon var viktig i mitt liv även om hon försvann ut ur mitt liv snabbt.

shutterstock_105663269En del människor kommer in som hjälpare i våra liv.

Jag tror på reinkarnation och att vi föds ner på jorden för att utvecklas. Många gånger så kan våra svåraste och mest utmanande relationer vara våra största läromästare. Ibland kanske det till och med krävs flera liv för att vi ska bli färdiga med läxan vi har tillsammans. Ibland är det för överväldigande för att vi ska klara det i ett liv. Det händer även att man ibland går ner och föds in i ett jobbigt liv för att bistå sin själsfamilj eller någon i den för deras utveckling. Vi finslipar oss för en högre nivå och vi gör det tillsammans.

Jag har en sådan relation och det är min mamma. Jag tror att hon är mer här på jorden för andras skull än sin egen. Det jag kan se ligga i hennes egen lärdom är att när hon levt detta livet så har hon lärt sig vad stort lidande innebär. Det är en tung lärdom, speciellt när i stort sett hela livet är ett lidande.
Min mamma har varit gravt psykiskt sjuk sedan 17års ålder, idag vid 75år så är hon en skärva av en människa. Hon är så förstörd av mediciner att hon är som ”lobotomerad”, hon är inte kontaktbar. Min mamma har med sin sjukdom trasat sönder sin familj och mist alla sina barn. Det ligger ingen lärdom för henne i detta då det inte är något hon kan styra över förutom just att lära sig om lidande, på en högre nivå. Familjen däremot har tvingats till många mer “jordliga” lärdomar, här och nu.

Jag berättar ur mitt perspektiv och den sanning jag har fått till mig under åren. Min kontakt med mina andliga vägledare har varit viktig för mig för att försöka förstå den högre meningen, den som vi inte ser direkt eller alltid förstår.

 

När man jobbar som medial vägledare får man ofta frågan om själsfränder. Är den här mannen eller kvinnan ens själsfrände, kommer man att vara tillsammans resten av livet?

Gå kurs för att finna sin själsfrände?

Häromdagen berättade en vän som separerade för ett tag sen och försöker hitta balansen i livets kaos igen att hon och en kompis som befinner sig i samma situation varit på en kurs där man skulle lära sig hitta sin själsfrände.

Jag blev närmast bestört när jag hörde det och tycker att det här begreppet ofta används olyckligt och kan skapa orealistiska förväntningar. Dels genom att man lägger man över ansvaret för sin lycka på någon annan i tron att bara jag hittar min själsfrände så blir allt bra och vi lever lyckliga resten av livet. Eller att anledningen till att jag mår dåligt är för att jag inte har hittat min själsfrände ännu.

Jag har också träffat en kvinna som levde i en destruktiv relation där hon var mycket olycklig. Anledningen till att hon stannade var på grund av att ett medium hade sagt till dem att de var själsfränder och att orsaken till att mannen mådde dåligt och hade kontrollbehov var att hon sårat honom i ett tidigare liv genom att lämna honom för en annan man. Eftersom de var själsfränder så trodde hon att hon att deras relation var ödesbestämd och att hon därför måste stanna kvar och var tvungen att acceptera att hon ständigt fick stå vid skampålen och bli skuldbelagd eftersom det var hennes fel att han var i psykisk obalans och att han hade all rätt att vara oerhört svartsjuk och kontrollerande. Hon fick ta sitt straff och betalade av sin skuld.

Fel, fel! Jättefel! Vi lever här och nu och har inga skyldigheter annat än mot oss själva, och den skyldigheten är att följa vårt hjärta. Det är inte meningen att vi skall ta på oss ansvaret för hur andra mår och vad deras lärdomar i livet är, precis som ingen skall offra sig för vår skull och gå emot sitt hjärta för att vi inte vill eller vågar möta och ta tag i våra rädslor.
När jag hjälpte henne och tittade lite mer på deras tidigare liv fick jag fram att hon aldrig älskat honom utan hade gift sig med honom på grund av familjen och omgivningens krav eftersom han var en välbärgad man med hög social status. Hon hade sedan modet att trotsa konventionerna och lämnade allt för den man hon verkligen älskade vilket orsakade en smärre skandal och stor vanära för mannen i fråga, en djup ilska och bitterhet som han hade med sig i det här livet. Hennes lärdom till det här livet var att våga trotsa det som andra tyckte var rätt och fel och helt och hållet följa sitt hjärta och välja utifrån kärlek. Så visst var dom själsfränder

Starka relationer

Har du träffat någon som det känns speciellt med, oavsett om det är en vänskapsrelation eller en kärleksrelation så är ni helt säkert själsfränder. Något annat som också är helt säkert är att detta inte med automatik innebär att livet blir en harlekinroman och att ni kommer att sväva på rosa moln resten av livet. Titta på kända personer som Elizabeth Taylor och Richard Burton, eller Micke Persbrandt och Sanna Lundell, garanterat själsfränder men med stormiga utmaningar som det krävs oerhört starka själsliga band för att klara av.

Våra två själar

I kinesisk medicin anser man att vi har en själ som är evig och allvetande – Shen. Vi har också en själ här nere på jorden som dirigeras av Shen – Hun. Shen är alltså vår eviga själ, vårt högre jag som är ett med universum och Hun är den person vi är här nere på jorden i det här livet. Hun följer Shen så när vi dör lämnar Hun kroppen och går upp i Shen tills det är dags att födas på nytt. Jag tycker att den förklaringen känns ganska bra när man skall förklara vår resa här på jorden.

Själsband

Vi är här för att lära oss saker och utveckla oss, guidade av vårt högre jag. Många av de människor vi har omkring oss har vi levt med tidigare. Vissa har vi starka själsliga band till, andra mindre starka, det kan t.ex. vara tjejen i kassan på Coop som var din granne i ett tidigare liv. När vi är på andra sidan, i vårt eviga högre jag, utan påverkan av egot så bestämmer vi oss för vad vi behöver lära oss i vår nästa resa här nere på jorden för att utveckla vår själ och mer och mer kunna leva direkt från hjärtat. De vi har starka band med är inblandade och man bestämmer hur man skall agera i sina möten, vad man skall väcka hos varandra, vad man skall hjälpa den andra att lära sig. Man kan ha karmiska band med sig sen många liv där man stött och blött samma utmaning, ofta växelvis och man får nya chanser att reagera annorlunda som att släppa taget, sätta gränser eller våga utmana konventioner.

Så, ”den rätte” kan med andra ord vara rätt långt ifrån sagans prins som kommer på sin vita springare och räddar dig från allt ont. Det är kanske tvärtom den person som utmanar dina största rädslor, eller sårar dig djupast, för att du behöver lära dig att förlåta. Ofta vill vi fly från det jobbiga, men de här banden är så starka att man inte kan värja sig.

Att man träffat en själsfrände behöver inte innebära att man har en livslång relation, utan man lär varandra det man skall och sen är man klara och kan gå vidare mot nya lärdomar och utveckling. Det kan också vara så att vi behöver vissa lärdomar som vi får av en person för att vi skall vara redo att möta någon annan.

Så ibland när jag siar och får frågan om det här är den rätte så kan jag svara att jag ser att den här relationen kommer ta slut om cirka två år, men nu är det definitivt den rätte! Det ligger mycket personlig utveckling och insikter som leder till växande. Den här personen kommer att väcka saker som kommer upp till ytan och får dig att ändra perspektiv, vilket kommer att leda till att du gör nya val, bryter gamla mönster och därmed öppnar upp för en djupare relation med en annan person som väntar i framtiden.

Så du kan vara helt förvissad om att du redan har mött din själsfrände, för du har inte bara en, du har många, och du har flera kvar att möta. Och den som sårat dig mest här på jorden kan vara den som egentligen älskar dig mest av alla.

Vägen till lycka

Vägen till lycka är alltså inte att hitta den perfekte partnern som löser alla problem och ser till att vägen är ständigt rak och utan uppförsbackar. Vägen till lycka är att ha tillit. Tillit till att det finns en högre plan och en lärdom i allt som sker. Istället för att vara arg och vilja hämnas på någon så kanske du skall se vad det innebär för din egen utveckling, och om du kopplar bort egot och bara tänker med hjärtat kanske du till och med kan tacka personen för lärdomen istället. För när du lär dig leva från hjärtat så har du den perfekta partnern i dig själv och kan leva mer harmoniskt med andra eftersom du inte ger dem makten att bestämma över din lycka.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke