Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Twin flames

4

De flesta människor har nog hört begreppet själsfränder, eller soulmates, men kanske inte lika många har hört talas om twin flames. Twin flames kan också kallas för tvillingflammor eller tvillingsjälar. I denna text kommer du att kunna läsa mer om begreppet, hur du finner din twin flame och med därtill.

Vad är twin flames?

Twin flames handlar om den ultimata kärleken och begreppet innefattar så mycket mer än vad själsfränder gör. Medan själsfränder är andra människor ur din själsfamilj, är twin flame en del av bara dig. Alla människor har en egen tvillingflamma som är rätt för just dig, en som passar dig perfekt och även anses vara den bästa partnern.

Man kan säga att ni är en del av samma själ och en enhet, men är samtidigt hela även var för sig. Vissa gör jämförelsen med en cell som har delats i två bitar: den ena biten är du och din tvillingflamma, medan de celler som finns omkring er cell är dina själsfränder.

En tvillingflamma kan komma i olika former, där den vanligaste formen är en andlig, fysisk eller utomjordisk form. Den kan dock även inkarnera sig i ett djur. En tvillingflamma behöver inte heller vara av samma kön.

En twin flame-relation

En twin flame-relation innebär en inre resa för dig och man brukar säga att det är känslorna som är guiden i denna resa. De utmaningar du kommer att erhålla på denna resa är också en resa mot att uppnå självkärlek. Självkärlek i sig är en viktig del i den så kallade uppstigningsprocessen, vilket innebär att stiga upp i vibration.

Syftet med att ha en relation med en tvillingflamma är faktiskt att höja den energimässiga vibrationen, och i förlängningen är det även att höja mänsklighetens vibration. Att känna självkärlek helt plötsligt är inte lätt, och det finns många hinder för oss att göra det. Vi dömer våra känslor och det är därför det är så viktigt i relationen att både älska och acceptera känslorna utan att döma dem.

Hur du finner din twin flame

Du träffar din twin flame av två olika skäl. Du är antingen i behov av att få hjälp att växa som människa eller behöver du få läka dina sår.

För att finna din twin flame kan du söka på olika platser. Antingen har du kanske en tvillingflamma på andra sidan och som du kan vara din guide under hela ditt liv. Eller så har du kanske en twin flame som har inkarnerat samtidigt som dig, och som man då kan hitta antingen på jorden eller på andra planeter.

Få hjälp på resan

Det kan ju vara så att du upplever att du behöver hjälp med att komma vidare med din tvillingflamma, eller så upplever du kanske att ni står fast på samma plats. Du kanske inte kan sluta tänka på din tvillingflamma eller så känner du av den konstant. Då kan det vara så att du behöver hjälp med att komma vidare i resan med din twin flame. Det finns flera personer som kan hjälpa dig med denna vägledning.

Dela.

Om skribenten

4 kommentarer

 1. Emma den

  Hehe tackar Hej. Klockrent vart med om det par gånger. Men ej full borda det. Lär inte bli det häller. Men är nöjd ändå.
  Har inte jätte behov av det ämnet.
  Och är inte mitt bord. Det är upp till han själv. Vart så här i många år. .
  Sen även vart med om en på av stånd utan ens ses det var i sig coolt. Men han skylde på av ståndet , men tror mer på rad annat . Känns som vi var lika där för han var det viktigt med rätt.. radd onödig oro och rädd osäker. han hade massa fördomar om en. för jag har ADHD var rak med det. Dumt undvika för den jag är ärlighet varar längst.

  Men energin är just så som du skriver.
  Är jobbigt. Men jag stänger av eftersom det inte kommer till skot. .
  Men käner att det jagas i energin.
  Lyckas hittat mitt hörn så el lärt mig taktik. Så inte når en på det sättet.
  Blir på tok för starkt när vanliga värden inte är, som den rör sig i kroppen. 2 olika värdar.
  Jag har själv bearbetat deta sen länge.
  Den dagen har råd kommer anlita nån så går få puckt på det så man finner sig stabil balans . Jag viste redan deta sen dag 1 1996.
  Men ser det även som energi skola.
  Lärande på hög nivå och är själv lärd hit tills. Vart nördig sen mycket liten starta tidigt i mitt liv. Är så tacksam har gåvan på så många olika sett. ??❤????????⛄???

 2. Emma den

  Jag har gett förslag på anlita för jag inser sen länge att det är som det är.
  Men verkar som det inte görs. Vet att info har kommit fram då jag lyckades hitta en son är hans vän som döpt till länk 90talet.

  Så hoppas jag att mitt själv arbete jag gjort för mig även kan förra över till han så han får ro nång. . Just nu har jag inte råd en prova mig fram på egen hand..
  Han tänker dagligen på mig och mixtrar.
  Men nu har jag gått undan i energi mesigt. Vilket då söker han som en tog via den här spicgella till ståndet.
  Men dem vet varför och att jag sörvar inte. Jag gillar min ensamhet med djuren.
  Roligt skrev även kan vara via djur.
  Jag är mer djur meniska.
  Min syster hade 2 katter. Men var bara en som hade öga på en sen jag födes.
  Just den katten drog han sig till.
  Då fatta även jag att här ju annorlunda.
  Men på grund av folk så vart aldrig fullbordat. Fins mycket säga gäller det falet. Även musik kan påverka. Tydligen så har vi samma musik smak. Listan kan göras lång . Man kan säga han var lampan i det svåra mörka humöret på 90 talet. Synlighet sommaren av skyr värmen.
  Jag har mitt bevarat in burat i spicgell fack i min box huvudet och i text mm.
  Ser det som dold verktygslåda med. Var så mycket han lefekterar som inte tänkt på. Även inte setts så kan det dyka in ändå vad jag ska bearbeta med å så..
  Men mins även var cool känsla på den tiden. Så är dem få som jag vill minnas faktiskt. Artisten
  Marcus öhrn. När veckan är Slut och många andra låtar . Hade svårare prata som ung el nå en. El tolka det så. Jag bekräfta inte som jag kan göra i dag.
  Så nu i texter så kan hänga med på annat sett en då. Så tur att musik finns. ??❤?

 3. Min tvilling den

  Jag måste berätta om ett ovanligt möte på min arbetsplats med en man som såg jämnårig ut. Jag står på en bensinmack och tar hand om mina kunder i kassan när min blick tittar omkring på de nyinkomna kunderna. När min blick fastnar på ryggen på denna person känner jag ett sug. Svårt att förklara. Jag känner hur all uppmärksamhet hamnar på denna person vart han än rör sig och hur nervositeten stiger när han ställer sig i kön till att betala. När våra blickar möts förstärks känslan av att sugas in till en och samma identitet. Och när han står på tur att betala sker magin. För det är något magiskt som sker. I ögonkontakten talar vi till varandra. Ord används inte och jag vet att han känner samma dragningskraft. Och “Oj vad jag har saknat dig!”
  Det är honom känslan av “sökande” i mitt liv har handlat om. Någon som funnits i mitt liv tidigare har dykt upp igen. Vi har bara varit isär ett tag. Det blir svårt att få fram ord för jag slås av sådan häpnad och blir fullkomligt förlamad av det och känslorna. Känslor i massor och enbart bra, fina och härliga. Besöket varade en liten stund men förändrade hela mitt liv. Och idag, 12 år senare, är saknaden ännu större. Han satte sig i en svart Volvo och försvann med sitt umgänge.
  Jag vet att han finns där ute någonstans. Min tvillingsjäl. För vad var det annars som hände? Detta var så mycket djupare än en attraktion till någon av motsatta könet. Jag har träffat tusentals människor i mitt arbete men detta möte var utöver det vanliga. Denna främling, som inombords var min bästa vän och andra halva.

  • Vivi den

   Wow, coolt! Kram vivi

Lämna en tanke