Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Skapa förändring i ditt liv – 15 tips som bjuder in nya energier

0

Många som kommer för att spå sig gör det för att de har kört fast i livet, många ggr tycker det att livet står still och inget händer. Att då titta på framtiden och se att nya händelser är på ingång gör att de får upp energin, man får mer hopp och känner att man får något att se fram emot i stället för att man tror att det ALLTID kommer vara så här trist eller jobbigt. Det är en anledning till varför jag själv gillar detta med att se in i framtiden, man känner sig positivare och nyfikenheten väcks…förändring sker faktiskt.

Livet skapas hela tiden, och du kan påverka den processen

Livet är föränderligt, även om vi inte märker att det förändras så ser vi det alltid i perspektiv när vi ser tillbaka. Ibland känns det som att livet står still, det gör det inte men ibland när två faser går ihop så ser man inte alltid på en gång vad som faktiskt händer, manifestationen tar sin tid och det känns som att vi står och stampar.

Ibland är det små förändringar i livet och ibland är det stora men någon process står vi alltid i, antingen det pågår i vårt yttre eller i det inre.

För egen del så är jag på väg in i en fas med nya arbetsprojekt, från att andligheten tagit 100% av min tid så blir det nu plats för annat spännande som jag öppnar upp för…. det förändras. Det hade jag aldrig trott för 2 år sedan då andligheten och medialiteten var mitt allt. Men även den tar en annan form och förändras.

Ser du vilken fas du är på väg in i och vilken du lämnar?shutterstock_1689873

Om du ser på ditt liv just nu, kan du då se vilken fas du är på väg in i ? Eller kanske ser du tydligare vad du lägger bakom dig? Det kan likväl vara känslomässig förändring som ett agerande…

Ibland är det lättast att se vart vi är på väg genom att se vad vi håller på att släppa taget om, det är där vi kommer att skapa förändring.

Är det inte tydligt för dig så ta dig tid att fundera, meditera gärna över din förändringsprocess,.
Vart är du på väg? Och vad håller då på att släppa taget om?
Vad ser du i ditt liv om 5år? Och vad ser du inte i ditt liv om 5år?
Kom i kontakt med din förändrings process genom meditation.

Känn också efter om du främjar eller hindrar utvecklingen som håller på att ske.

Är du rädd? Hur kan du då på bästa sätt angripa denna rädslan? Att gå från det invanda hur dåligt det än är till något nytt kan vara läskigt. Och ibland kämpar vi med näbbar och klor för att hålla det gamla kvar. Längre fram kommer vi att se tillbaka och undra vad vi höll på med?
Vi vet ju vad vi har, ibland är det den rädslan som skymmer vår sikt.

Vi kan hindra och sätta käppar i hjulet för det ofrånkomliga väldigt länge om det vill sig illa. Men förr eller senare så är förändringen där i alla fall. Det gör bara lite mer ont när vi väljer den vägen. Att kämpa för  att behålla förlegad energi är som att slåss med väderkvarnar, den tar vår tid och energi i anspråk helt i onödan. Vi kan ändå inte vinna.

Det bästa sättet att skapa förändring är att tillåta den att komma in i våra liv, att bjuda in den på sina egna villkor och inte försöka hålla den stången tills den kör över oss som en ångvält. För det är ofta det som sker om förändring ska till men vi vägrar se eller vara delaktiga i förändringsprocessen. Ju ärligare och klarsyntare vi är ju smärtfriare och snabbare går det.

Hur vill du 2016 se tillbaka på 2015?

Vissa yttre omständigheter är ofrånkomliga, de får vi helt enkelt acceptera men för övrigt så kan vi vara delaktiga i skapelseprocessen. Ta dig en funderare och bestäm dig för hur du med ett större perspektiv vill att detta året ska bli, tillåt dig inte att när 2016 står för dörren att säga ”äntligen blir jag av med skitåret 2015! det måste inte bli så…

Skapa förändring

Som du skulle fråga mig vad jag skulle rekommendera dig för att komma i kontakt med ditt år och skapa förändring så skulle jag säga…
*Meditera på året..
*Kanalisera (ta kontakt med din andliga Guide, änglar eller ditt högre Jag)
*Be universum om hjälp..
*Jobba med attraktionslagen..
*Jobba med affirmationer..
*börja gå på yoga…
*Bestäm dig för att gå en kurs i något som intresserar dig…
*Skapa en Vision board för att attrahera det du önskar – (googla om du inte vet vad det är)
*Skriv en lista på saker du vill göra innan året är slut, kanske t.o.m. 1 sak i månaden? (glöm inte att pricka av)
*Bestäm dig för att göra dig av med sådant du känner dig färdig med (det kan vara saker, relationer, känslor mm)
*Bestäm dig för att inte ha dåligt samvete när du sätter dina intressen först.
*bestämma dig för att genomför det där som du skjutit på…
*Ta ansvar för var du lägger ditt fokus. Det du ger din energi är det du kommer att få mer av i ditt liv.
*Sprid kärlek (bästa sättet att få överflöd tillbaka)
*Meddela redan nu alla som är inblandade i dina måsten 2015 som du är trött på att det nu blir förändring. Meddela vad du kommer att förändra och bestäm dig för att du inte behöver ha dåligt samvete. Ta ansvar för ditt och låt andra ta ansvar för sitt. Hitta en kompromiss om det behövs. Befria dig redan i början på året även om detta när tex julfirandet så ska du se att du kommer i kontakt med nya energier när du väl startar.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke