Angelica 226#

Tarot, ängla-, orakel- och gudinnekort.
Runor, Pendel.
1-2-3-metoden (spådom+coachning= nå ditt mål)

Healing – distans.
Vägleder: attraktionslagen

♦ Siar med hjälp av tarot, änglakort och orakelkort för att läsa av just din situation.
♦ Har extra fallenhet för att vägleda kring skuggor och det som har trängts undan.
♦ Arbetar mycket med gudinnor, då jag sedan liten har haft ett stort intresse för mytologi. Det finns mycket att lära från gudarna. 
♦  Intresserad av örter, aromaterapi och kristaller.
♦  Mina spirituella kunskaper kommer framförallt från min mormor.

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

_______________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Angelica.

Diplomerade/certifierade utbildningar

Reiki 1 och 2: Helena Jirenfelt
Angelic Reiki 1 och 2: Helena Jirenfelt
Certifierad Änglakortstolkare: Therese Blom

Övriga utbildningar

Medial Förmåga- intuition, psykisk förmåga och sjätte sinnet: Human Potential Academy
Stärk din mediala och personliga energi: Human Potential Academy

Egna studier

Sedan jag var liten har jag varit nyfiken på att lära mig mer och har läst många böcker, gått flera seminarier och e-kurser kring psykologi, coaching, personlig utveckling, tarot, spådom, häxkonst och dylikt. Jag vill alltid lära mig mer. Just nu fokuserar jag mig på att studera astrologi, vilket jag verkligen har fastnat för. 

Presentation

Så länge jag kan minnas har andligheten funnits i mitt liv. Jag har alltid lockats av magi, örter, healing, kristaller och spådom. Min mormor började lära mig tarot och om kristallers egenskaper när jag var ungefär 11 år gammal och det var i samband med det som mitt andliga sökande verkligen drog igång. Min mormor hjälpte mig att sätta ord på och se att det som jag tidigare visste och kände inom mig faktiskt kunde studeras, och att det fanns fler likasinnade ute i världen.  

Mitt intresse för tarot och kristaller har vuxit sig starkare med åren och utan att jag märkte det själv, så har jag utvecklat mina spirituella förmågor. Jag har alltid kunnat fånga upp energier, känslostämningar och blockeringar och har även på senare år börjat inse att jag kan kommunicera med andevärlden och guider. 

Jag har alltid arbetat med människor i syftet att sprida ljus och kärlek. Jag kan skicka healing till dig om du befinner dig i en tuff situation, eller om du är i behov av extra energi och kärlek. 

Jag är en lugn och trygg person som är van vid att vägleda andra och i att se saker och ting ur olika perspektiv. Jag respekterar dig och de val som du har tagit i ditt liv. Min starka intuition i kombination med korten hjälper mig att söka svar på dina frågor och att vägleda dig vidare. Jag förmedlar det som jag känner in, och emellanåt kommer budskap från andevärlden. 

Ett annat stort intresse som jag har är att knyta makramé och där inspireras jag av naturen, magi och använder ofta kristaller i det som jag skapar. 

Övrigt

Jag ser fram emot att få möta er magiska människor via Tarotguiderna.

1 kommentar

  1. Angelica den

    Till dig vars samtal bröts ikväll:
    Jag ser att det kommer mycket jobb i att köpa tomten. Jag ser också att det finns risk för förlust och oro längre fram (inom 1 år) kanske att det dyker upp mer och mer och att det blir för mycket. Det finns mycket driv och viljekraft hos er, så inför att köpa tomten- mitt råd är att göra en ordentlig riskanalys och se över det hela långsiktigt. Det kan dyka upp saker som försvårar som ni inte är beredda på.

    Ta hand om dig!
    Med vänlig hälsning Angelica

Lämna en tanke