Annette 138#

Tarot, Osho, Runor, Orakelkort
1-2-3 Metoden (Spådom + coachning = Nå ditt mål)
Medial vägledning, Medial coaching
Vägleder – Själsfränder & Tvillingsjälar
Vägleder  – Attraktionslagen
Distanshealing – Ger oftast en djupgående renande healing under samtalet.
Distans Rening – Renar ditt energifält från det du är redo att släppa.

♦ Kan läsa din energi och se vad som behöver frigöras för att du ska må bra i olika situationer samt hjälpa dig att frigöra blockerad energi.
♦ Bra på att hjälpa dig att se nya vägar och nya sätt att tänka på.
♦ Guidar i relationer, arbete och  personlig/andlig utveckling på de djupaste planen. Vill bidra till att du finner din egen sanning och kan använda den som din vägvisare.

Arbetstider

SE MITT SCHEMA HÄR!

________________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440

Skriv: Annette

Diplomerade/certifierade utbildningar

Lärare Vedic Art fortsättningskurs 2018 – Johannes Källman
Lärare Vedic Art grundkurs 2016 – Renée Breig
Access Bars facilitator 2013 – Pernilla Helmersson
Numerolog 2007 – Annina Kyrklund
Diplomerad massageterapeut/Certifierad massör 2003 – Hälsoteket
Diplomerad tarottolkare 1998 – Lisa Cronstedt
Diplomerad runtolkare 2000 – Lisa Cronstedt

Övriga utbildningar

FSP- Full Sensory Perception steg 1 och 2.

Ansiktszonterapi – Lisa Tallroth

Access Consciousness Foundation – Gary Douglas

Access Consciousness Bodyclass – Lisa Cooney

Nusta Karpay – Victor Forselius

Socialantropologi 7,5 hp –

Kreativt Skrivande 15 hp

Spanska 30 hp

Webdesign

Diverse olika healingutbildningar och workshops med syfte att frigöra min egen kraft och medvetenhet.

Egna studier

Jag studerar mig själv och livet varje dag, varje stund, och utvecklas hela tiden vidare. Mina lärare och vägvisare kan komma i form av budskap från guider och vägledare, mitt högre jag etc. eller så kommer de via böcker, filmer, människor jag möter. För mig är det oftast så att jag går igenom djupa inre processer och när de är klara kommer en bekräftelse i form av insikter på olika sätt.

Några böcker som betytt mycket för mig är:

Nummer ett, ett, ett är Sagan om Isfolket av Margit Sandemo. Jag sträckläste hela serien första gången jag läste den och sen har jag läst den minst två gånger till och det har varit samma sak. Jag har legat vaken hela nätterna och bara läst och läst. Jag har fått sån enorm hjälp från de böckerna i min utveckling så jag kan inte nog tacka Margit för att hon kanaliserat ner dem.

Några andra böcker som får dela på andraplatsen.

De fyra grundstenarna till ett bättre liv av Don Miguel Ruiz, Den nionde insikten av James Redfield, En ny jord av Eckhart Tolle, Beeing you, changing the world av Dain Heer, Castanedas böcker om Don Juan, Saga Borgs serie om Jarastavens vandring, Sagan om Belgarion av David Eddings. Numer läser jag mest feelgoodböcker och stöter ofta på insikter och bekräftelser i dem också.

Presentation

Jag är lite av en frihetsälskande andlig anarkist med en fot på jorden och en ute i rymden. På 90- talet kom en kvinna fram till mig och tittade mig i ögonen och sa att jag är ett stjärnbarn. Jag visste inte då vad det betydde men det var början på min andliga resa. Jag var ju tvungen att ta redan på

vad ett stjärnbarn var. Resan som kom att bli mitt liv har fortsatt genom både djupa dalar och över höga berg, genom både starkt ljus och det djupaste mörker.

Min första andliga kurs var en tarotkurs 1998 och min första healingkurs gick jag 2000. Efter det har det rullat på, ibland långsamt och ibland väldigt fort.
Jag har under hela resan jobbat som healer och medial vägledare, har på vägen träffat många människor som påverkat mig på djupet. Till exempel har mycket av mitt inre arbete skett tillsammans med Michelle Phillips som är en amerikansk healer och författare som guidat mig genom djupa processer av frigörelse och läkning av både mig och jorden.

Några av mina starkaste möten i livet har varit med medlemmar från Q’erofolket, vilka är i rakt nedstigande led ättlingar till Inkafolket. Jag har även mött flera aspekter av min tvillingsjäl och arbetat mycket med balansen mellan det manliga och det kvinnliga, både inom mig själv och tillsammans med mina klienter. Jag spenderade för några år sedan en månad i Brasilien hos John of God och det är en spännande upplevelse att ha med sig i ryggsäcken.

Numerologiskt är jag 11-2 och mitt stjärntecken är Skorpion. Min resa har främst handlat om att väcka mästaren i mig själv. Jag har aldrig följt någon speciell disciplin utan alltid följt min egen väg och tagit till mig det som resonerar med min egen energi.

Min inställning är att allt går att förändra genom inre arbete om man förutsättningslöst vågar möta allt som där finns och utifrån det göra de val som krävs. Det är inte alltid det vi möter ser ut som vi föreställt oss. Jag tror på att utmana sina föreställningar och på att genom medvetenhet kommer befrielse. Vi har olika pusselbitar och de ska vi dela med oss av till det stora världspusslet.

En av mina pusselbitar är min healing och mediala förmåga som jag använder mig av för att guida och vägleda mina medmänniskor in mot deras kärna. Alla är lika mycket värda, vi kommer alla från samma kärna och har bara olika uttryck och uppgifter i vårt jordeliv.

En annan av mina pusselbitar är konsten och måleriet. Mina tavlor kommer oftast till genom mina inre processer. När de börjar bli klara vill de förverkligas genom färger och ofta resulterar det i antingen en ensam tavla eller en hel serie. Under processens gång kan jag måla som ett barn, bara kladda färg och på det sättet frigöra det som vill komma ut. När tavlan är klar brukar den ha tagit form av ett abstrakt motiv som jag inte alls hade i tanken när jag började. Jag älskar min målning.

Jag har bott i Spanien i två omgångar. Den senaste gången var planen ett år men blev 3,5 år och under den tiden utvecklade jag min spanska, mitt måleri och framför allt min healing och min medialitet. Det är oerhört lärorikt och utmanande att bo i ett annat land helt själv. Mina år i Spanien har förändrat mig i grunden. Eller egentligen inte förändrat mig, de gav mig utrymmet att frigöra mig själv på ett sätt jag inte kunnat göra hemma i Sverige.

 

Övrigt

7 kommentarer

 1. Nellie Bergqvist den

  Hej! Det är så att jag försöker attrahera in en viss person i mitt liv. Jag vet att han tycker om mig väldigt mycket och jag tror vi skulle passa perfekt ihop. Saken är den att vi aldrig träffas längre, vi bor långt bort ifrån varandra och allt blir bara fel hela tiden. Jag försöker tänka positivt men jag undrar, när jag visualiserar ska man ju vara på samma nivå känslomässigt som den personen, eller? Hur vet jag på vilken energinivå han är på?

  • schema den

   Hej Nellie!

   Vi svarar tyvärr inte på frågor i loggen men om du vill kan du ringa mig så kan vi prata om vad man gör och inte gör när man jobbar med energier. Du ser när jag jobbar under schema.

   Kram Annette

 2. Annika den

  Hej vill bara tacka Annette för samtalet idag. Du var så duktig ?❤️
  Annika

 3. Lovisa den

  Anette är en helt fantastisk rådgivare, som jag varmt kan rekommendera alla som söker svar eller står i ett vägskäl! Hon lyckades se kärnan i min problematik, som jag upplevt att ingen annan gjort på samma sätt. Tack vare nya insikter fick jag rätt verktyg, för att tryggt kunna möta nästa utmaning, med ett tidsperspektiv dessutom. TACK Anette, änglarna och guiderna! Varm kram/ Lovisa

  • annette den

   Tack för dina fina ord och varm kram tillbaka <3

 4. rosemarie den

  Tack Anette. Du tog min rädsla o panik på allvar. Nu mindre rädd inför Turkiet resan❤️Rose-Marie

 5. rosemarie den

  Tack att du mötte min rädsla inför Turkiet resan.❤️

Lämna en tanke