Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Var uppmärksam på tecken från universum

3

Tecken från universum – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar,Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot meditationer. Utveckla din intuition.

Var uppmärksam på tecken från universum

Vi kan både få tecken på att vi är på väg åt rätt håll och och att vi är ute och cyklar. I båda fallen kan vi tjäna både tid och arbete på att lyssna inåt och se de tecken som universum sänder i vår väg. Du kanske redan har fått tecken från universum men inte märkt det? Förbered dig i sådana fall på att saker och ting är på väg att bli mycket tydligare.

När du börjar lägga märke till Tecken från universum i ditt liv kanske de till en början inte alls verkar vara tecken. De kanske bara ser ut som slumpmässiga händelser eller någon form av tur som inte är relaterade till varandra på något uppenbart sätt. Men när du tittar närmare så kommer du att börja se ett mönster framträda, och när du gör det är det som om en lampa har tänds i ditt huvud. Plötsligt blir allting begripligt och du kan inte fatta att du inte såg det tidigare. Universum skickar oss tecken hela tiden för att låta oss veta om vi rör oss i rätt riktning. De är ofta de små sammanträffandena eller händelserna som verkar för perfekta för att vara slumpmässiga. När du börjar lägga märke tillVivi Linde bok böcker Medial vägledning och mediumkunskap mönster så ska du vara uppmärksam: Din själ försöker berätta något för dig.

 • Tecken från universum hjälper oss att komma tillbaka på rätt spår när vi tappar bort oss.
 • Tecken bekräftar vår sanna väg när vi tvivlar på den.
 • Tecknet ger oss en knuff när vi behöver den som mest.

Dessa dolda budskap kan komma i många former: en ovanlig serie händelser, en föraning, ett speciellt möte, en möjlighet eller ett slumpmässigt möte med någon som förändrar allt. Dessa tecken tvingar oss ofta att göra medvetna val om vad vi verkligen vill ha i livet. När vi lyssnar och reagerar så leder dessa tecken från universum oss vanligtvis till extraordinära resultat som ligger i linje med vår själs kallelse och vårt högsta bästa.

Universum kommunicerar mest hela tiden

Universum försöker kommunicera med oss genom att skicka tecken oavsett om vi märker det eller inte. Om du ignorerar eller blundar när du får tecken från universum så tenderar de nästkommande tecknen att bli starkare och ibland tuffare. Ofta tvingar vi universum att ta tag med hårdhandskarna för att vi vägrar att se att vi går åt fel håll, eller så ignorerar vi de nya möjligheterna som dyker upp för att det då krävs någon form av förändring eller ett krafttag. “Vi vet vad vi har, men inte vad vi får” är en vanlig tanke, våra rädslor får oss ofta att stanna kvar i det trygga invanda även om det skaver. Kanske är tanken på vad man behöver göra överväldigande så man resignerar och väntar utan att veta på vad. Då kommer ytterligare ett tecken, och då brukar de kännas ännu mer utmanande.

När du ser tecken från universum så kan du på ett annat sätt vila i tillit till en högre makt för vägledning, vilket befriar dig från bördan att känna att du behöver göra precis allt själv. När man vet vad man ska se efter så är det lättare att urskilja tecknen från universum. Genom att arbeta tillsammans med universum som medskapare så är det vi som skapar våra egna liv. Universum erbjuder oss ofta å små knuffar för att vägleda oss i rätt riktning när vi går vilse, blir distraherade eller går åt fel håll. Trots detta måste vi fortfarande vidta åtgärder för att få saker och ting att hända för oss själva.

Det finns en anledning till det som sker

Det finns anledningar till varför saker och ting händer dig, och det uppfattas inte alltid som en hjälp när universum griper in med krafttag. Men det är ett sätta att vägleda dig på även om du inte just då uppfattar det så. Utmaningar och kriser handlar ofta om stora perspektivskiften, vi tvingas se saker från ett nytt håll, kanske för att vi undvikit eller blundat för något. Tecknen finns redan där, du behöver bara öppna dina ögon för att se saker och ting ur ett nytt perspektiv. Om du ser tecken från universum så visar det på att du redan har börjat se saker och ting från ett nytt högre perspektiv. Universum sänder alltid tecken i vår väg för att visa att vi har stöd. Allt du behöver göra är att öppna ögonen för att se det.

När du uppmärksammar tecken från universum

När du börjar märka att du upplever många tecken från universum så är det viktigt att ta ett steg tillbaka och verkligen fundera över ditt liv. Här är några råd på vad du kan göra:

 • Fundera över var du befinner dig för närvarande i livet och vart vill du ta vägen?
 • Gör en livskarta.
 • Visualisera den framtid du vill ha.
 • Gör en bucket-list på det du vill göra eller åstadkomma.
 • Du kan också meditera genom att sitta tyst och föreställa dig det liv du vill leva.

När du väl kan fastställa vad det är du vill ha kan du börja göra förändringar för att nå dit. Det kan vara skrämmande att verkligen göra en inventering av sitt liv och inse att man är på väg åt fel håll. Det kan också vara ganska skrämmande att tänka på att göra förändringar när du inte riktigt vet vad framtiden har för dig. Den goda nyheten är att tecken från universum finns där för att låta dig veta att du behöver göra en förändring. När du väl vet vad det är du vill ha och ändrar den riktning du är på väg mot kan du komma in på rätt väg.

Det finns många sätt på vilka universum kan tala till oss, och när vi är öppna för att ta emot kan det ge stor glädje och mening åt våra liv. Kom ihåg att vara öppen för tecken från universum, så kommer du att kunna finna mening i alla aspekter av livet. Tecken från universum kan komma i många former, så håll ögon och öron öppna och var inte rädd för att be om det du verkligen vill ha. Universum är på din sida och vill hjälpa dig att lyckas.

Tecken från universum

 • Siffror
  De siffror som änglarna använder sägs vara nyckeln till att låsa upp universums gudomliga mysterier. Att lägga märke till änglarnas nummer är ett av de första och enklaste sätten att veta när universum kommunicerar med dig. Ett ängeltal är en serie av samma nummer som upprepas, till exempel 111, 222 och 333. Det ett starkare budskap att se ett nummer upprepas flera gånger, till exempel 1111, än att se numret upprepas bara en gång, som i 111.Att se ett nummer upprepat i en rad ger ett starkt budskap, oavsett hur många gånger man ser det. Att se 11, till exempel, ger fortfarande ett budskap, men att se 111 ger ett starkare budskap, och att se 1111 ger ett ännu starkare budskap.Du kanske börjar se ängeltal överallt nu när du vet vad de är. När du börjar lägga märke till änglasiffror kommer din tro att stärkas. Du kommer att inse att du inte är ensam, att universum står bakom dig och att du har hjälp.Det är helt och hållet upp till dig om du lyssnar på ängelnumrens budskap eller universums starka tecken eller inte. När du börjar se dem oftare signalerar du till dig själv att du håller på att byta perspektiv. Du kan se saker och ting i ett nytt ljus och tillvägagångssätt.
 • Be om tecken
  Universum kommer att ge dig ett tecken om du frågar efter det. Att begära ett tecken från universum är ett annat sätt att kommunicera. Du måste specificera vilken typ av tecken du önskar. Du måste ge universum något att arbeta med. Allt kan vara ett tecken, från en symbol till en person till ett nummer. När du ber universum om ett tecken etablerar du en direkt kommunikationskanal och signalerar att du är öppen för att lyssna. Det är okej om du inte ser ditt tecken direkt. Låt bara universum veta att du vill se tecken så kommer du att göra det.
 • Oro
  Det kan verka konstigt men att vara orolig är kroppens och universums sätt att tala om för dig att något måste vara annorlunda. Du kan inte fortsätta att göra samma saker om och om igen och förvänta dig att saker och ting bara ska försvinna eller bli annorlunda. Lyssna på både påtagliga och icke påtagliga tecken från din kropp för att få en bättre förståelse för din intuition och din koppling till universum. Din kropp ger dig ofta fysiska och känslomässiga signaler som du kanske ignorerar. Var mycket uppmärksam på hur du känner dig både fysiskt och känslomässigt.
 • Upprepningar
  Att höra samma sak om och om igen eller att se samma tecken om och om igen kan till exempel vara ett tecken. Om till exempel samma bok, idé, film, podcast eller liknande saker nämns av flera personer så kan de vara tecken från kosmos.Detta är ett av de vanligaste tecknen från universum på att du är på fel väg. Detta tecken sker ofta när det finns människor eller specifika omständigheter som fortsätter att hitta vägen in i ditt liv om och om igen. Detta kan ske på många olika sätt. Det kan vara samma personer eller problem som hela tiden dyker upp i ditt liv, det kan vara att du hela tiden stöter på samma situationer, eller det kan till och med vara samma misstag som du gör om och om igen. Detta är ofta ett tecken på att du behöver ändra ditt sätt att närma dig ditt liv. Ändra ditt sätt att tänka och göra saker och ting och försök att undvika samma personer och samma omständigheter som hela tiden hittar in i ditt liv.
 • Dra ett kort
  Använd tarotkort eller några andra budskapskort. Du kan få svar genom att ställa en fråga och dra ett kort för svar. De hjälper dig att hitta det svar som du redan vet. De låter dig se det svar som redan finns inom dig. Att använda korten hjälper dig helt enkelt att föra det till din medvetenhet så att du kan göra det bästa valet för dig själv.
 • Synkronisitet
  Synkronisitet är ett märkligt fenomen där till synes orelaterade händelser plötsligt möts. Ett synkroniserande sammanträffande är en situation där allting klickar på plats. Det känns ofta som ett meddelande från universum vilket det också är. Det bästa sättet att avgöra om ett sammanträffande är ett meddelande från universum är att leta efter den känsla som följer med det. Om det känns som ett tecken från ovan är det förmodligen det. Du kan få ett synkroniserat sammanträffande som ett meddelande när du är osäker på vad du ska göra härnäst. Ta en stund att tänka på situationen och se om ett mönster framträder.
 • En föraning
  En föraning är en stark känsla eller tanke som du bara inte kan skaka av dig, den kan också komma som en plötslig insikt. Det är din intuition som talar, och detTvillingsjälar själsfränder kan vara ett tecken på att du är på rätt väg, eller som en vägledning i hur du ska göra. Det kan komma i form av en dröm, en återkommande tanke som inte vill försvinna eller bara en gnagande känsla som du inte kan skaka av dig. Om det känns som ett tecken från ovan är det troligen ett sådant.
 • En dröm
  Drömmar har alltid varit en källa till vägledning. En dröm som känns mer som en vision är dock ett mer sällsynt fenomen. En visionsdröm är ett tecken från ovan. Om en dröm känns som en vision ska du vara uppmärksam på vad du ser eller upplever. Dessa drömmar är ofta svåra att släppa och vi bär ofta med oss dom i en eller flera dagar. Ibland kan det kännas som att vi har trätt in i en annan verklighet för att få en upplevelse eller information, vilket ofta kan vara sant.
 • Olycklig
  Detta är ett av de största tecknen från universum på att något är fel och att du är på fel väg. Om du ständigt känner dig olycklig så beror det sannolikt på att du befinner dig i en situation där du inte hör hemma, gör något som du inte har någon passion för eller vägrar släppa taget om något som inte längre gynnar dig. Universum kommer att försöka skicka tecken till dig för att låta dig veta att du behöver göra en förändring.
 • Du känner dig överväldigad.
  Om du ofta känner dig överväldigad så kan det bero på att du försöker göra för många saker samtidigt, eller har för många åtaganden i ditt liv. Detta är ofta ett tecken på att du behöver göra några förändringar och minska de åtaganden som du för närvarande har.
 • Förvirring
  Om du har svårt att veta vad det är du vill ha ut av livet och av din karriär kan det vara ett tecken på att du är på fel väg. Detta är ytterligare ett av de tecken som ofta skickas för att låta dig veta att du är på fel väg. När du har svårt att veta vad det är du vill ha kan det vara ganska svårt att göra några framsteg i livet. Detta beror oftast på att du försöker gå en väg som inte är rätt för dig och som inte har någon riktig riktning. För att komma bort från denna väg måste du sätta dig ner, tänka på vad du vill och sedan hitta en ny väg som är rätt för dig.
 • Det blir bara värre
  Det blir bara värre med tiden, inte bättre. Om den situation i ditt liv som du för närvarande har att göra med bara blir värre med tiden kan det vara så att du är på fel väg. Detta är ännu ett av de tecken som visar sig genom en känsla av att något inte stämmer och du behöver göra en förändring. Detta kan hända inom i stort sett alla områden i våra liv, från arbete till relationer, till ekonomi med mera.
 • En oväntad inbjudan.
  En inbjudan att göra något som du aldrig har gjort tidigare eller aldrig kunnat tänka dig att göra kan vara ett tecken på att du rör dig i rätt riktning. Det kan vara en chans att lära dig något nytt om dig själv eller skaffa dig nya färdigheter, eller ta reda på mer om vad som gör dig lycklig. Tecken från universum kan också komma i form av erbjudande att göra något annat, kanske något du älskar, särskilt om du har känt dig fast i en rutin och inte vet hur du ska ta dig ur den.
 • En hjälpsam utmaning.
  När du befinner dig mitt i en utmanande situation kan det vara lätt att anta att universum motarbetar dig. När du rör dig i rätt riktning är utmaningen en hjälp för dig så att du kan höja din nivå. Tecken från universum i form av hjälpsamma utmaningar kommer ofta när du minst anar det, i form av otur, brutna relationer, plötsliga förluster eller plötsliga vinster. Betydelsefulla utmaningar tar vanligtvis tid på sig att visa sin sanna natur, så var inte för snabb med att döma eller forcera det hela. Ibland tar det lång tid att arbeta sig igenom ett problem, och det är normalt att stöta på många återvändsgränder på vägen. Betydande utmaningar som kommer i din väg kan kräva att du tillfälligt lägger saker och ting på is, men oroa dig inte – det betyder inte att du rör dig i fel riktning. Det betyder bara att du tar en beräknad omväg som i slutändan kommer att leda dig dit du vill.
 • Ett meningsfullt möte
  När du träffar någon som förändrar ditt liv beror det ofta på att du förändras och att personen magiskt dyker upp i din väg i exakt rätt ögonblick. Tecken från universum i form av meningsfulla möten eller slumpmässiga möten handlar vanligtvis om människor som hjälper dig att växa på nya sätt eller som  introducerar dig för nya idéer, färdigheter eller nya sätt att tänka. Betydelsefulla möten innebär vanligtvis en känsla av igenkännande eller en stark känsla av att du har träffat den här personen tidigare och att allting utvecklas precis som det ska.

  Kram & Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

3 kommentarer

 1. Jenny den

  Såg en liten fågel två tre gånger på min balkong nu under hösten. Fick känslan att det var min mamma som hälsade på och det gav mig tröst. Nu den 20e november är det ett år sen mamma tog sitt sista andetag.

  • Vivi den

   Vad fint, kram vivi

 2. Ulla den

  Klockan 2 på natten hördes röster och det visade sig att mobiltelefonen börjat sända en hockeymatch.
  Var det någon från andevärlden?

Lämna en tanke