Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Uriel – den visa ärkeängeln. Med ljuset kan han hjälpa till med att öppna upp våra förmågor

0

Ärkeängeln Uriel – den visa ärkeängeln

Ärkeänglar är änglar som har en viss ställning i änglarnas hierarki. Antalet ärkeänglar är osäkert eftersom det varierar mellan olika läror.  Deras uppgift är att förmedla olika budskap till människor och till Gud. De hjälper alla som ber om deras hjälp. Änglarna har också alla olika specialiteter. Här kommer vi att fokusera på ärkeängeln Uriel – den visa ärkeängeln.

Guds ljus

Uriel är hebreiska och betyder Guds eld eller Guds ljus. Med sitt ljus kan han just skänka ljus över de olika svåra situationer som kan uppkomma i våra liv. Med ljuset kan han hjälpa till med att öppna upp våra förmågor att lösa problem. Uriel anses även vara en av de visa ärkeänglarna. Han benämns ofta som fredens ängel eller ängeln som frälser.

Han har en intellektuell framtoning och har en god problemlösningsförmåga som redan nämnts. Denna ärkeängel kan därför hjälpa till med olika former av diplomati och konfliktlösning. Han vägleder människor med dessa uppgifter.

Han kan också hjälpa oss som individer och för att vi ska kunna hantera våra egna inre konflikter. Det kan till exempel handla om att du är arg, svårt att sova eller en ombytlig livsstil. Uriel kan då hjälpa dig med att ge dig en påminnelse om att han finns där för dig. han hjälper dig då med att leda dig ur det som stör dig och istället ge dig lugn och ro. Han bringar harmoni i situationer som kan kännas kaotiska och jobbiga.

Andra egenskaper hos Uriel

Uriel hjälper även till med kreativitet och förståelse. Han kan därför hjälpa exempelvis studenter med skrivande, tal och tester. Om du plötsligt får en väldigt bra idé eller insikt kan ärkeängeln ha visat sin närvaro hos dig. Han kan också skoja med oss människor eftersom skratt är en form av healing.

Kristaller för att kalla på Uriel

Den huvudsakliga kristallen för att kalla på Uriel och be om hans hjälp är den vackra bärnstenen. Stenen anses bära på solen och ljuset från stjärnorna. Den har vackra egenskaper som att den kan stötta bäraren vid ångest och stress men även lindra vid fysisk smärta. Men det finns också många andra kristaller som är utmärkta att använda om du har ett behov av att kalla på honom och få hans hjälp.

  • Tigeröga. Den vackra guldbruna kristallen tigeröga kan ärkeängeln Uriel använda för att komma ur svåra problem som förhindrar dig att komma vidare i livet.
  • Kan också kallas för blodsten. Denna kristall kan hjälpa dig med att lindra din stress och Uriel kan därmed hjälpa dig me att slappna av och prioritera.
  • En ljusblå sten som ger dig ett lugn. Med denna sten kan du få hjälp med att få vägledning i vilken riktning du ska ta.
  • Denna sällsynta kärlekssten hjälper dig med att komma framåt genom att släppa dina tidigare tankemönster.
  • Stenen med sina vackra kärlekspilar kan bidra med att du ska kunna gå framåt i ditt liv.
  • En rosa sten som hjälper dig med din beslutsförmåga.
Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke